Вибираєте паркетну дошку? Саме час придивитися до продукції німецької компанії Parador. По-перше, – це якість і актуальні декори. А, по-друге, – на колекції TrendTime4 і TrendTime8 до 31 жовтня 2019 року діє знижка 7%!

 

                                                                                                                              

 

Trendtime 4 від Parador – це сортування Rustical з яскраво вираженим малюнком деревини. Поверхня паркетної дошки покрита матовим лаком і має універсальне тиснення дерев'яної структури. Ще більш ефектною кожну дошку робить 4-стороння фаска. Запатентований замок Automatic-Click® забезпечить швидку і легку укладку. Гарантія – 25 років за умови використання в житлових інтер'єрах.

 

                                   

 

TrendTime 8 від Parador – це сортування деревини Classic, браширована матова структура поверхні і 4-стороння фаска, що підкреслює елегантність дерев'яної підлоги. Запатентований замок Automatic-Click® забезпечить легкий, швидкий монтаж. При цьому слід зазначити, що замки, як і верхній шар покриття (4 мм цінної породи деревини) оброблені захисним складом від негативного впливу вологи. За умови укладання в житлових інтер'єрах поширюється гарантія 25 років.